Hallo,

Wat leuk dat je interesse hebt in de producten van Zeep&Soapies! 

Alle producten worden handgemaakt en er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke en (h)eerlijke ingrediënten. De verpakkingen en verzendingen en de producten zelf zijn geheel (micro)plasticvrij.

Houd jij van verzorgingsproducten die er ook nog eens leuk uitzien? Vind jij het belangrijk dat het op een duurzame manier en eerlijk geproduceerd is? En vind jij het leuk als je een bijzonder en fijn cadeau kunt geven, aan jezelf of aan een ander? Dan zit je bij ons goed! Van scheerzeep tot geurkaars, je bent verzekerd van een geweldig en (h)eerlijk product!

Wij zijn Maaike en Vera en zijn in november 2021 onze webshop Zeep&Soapies gestart. Toen we elkaar leerden kennen bleek dat wij veel met elkaar gemeen hebben. Zo wonen wij in hetzelfde dorp en dezelfde straat, zijn wij beide moeder van drie jonge kinderen, zijn we echte familie-mensen, en hadden wij beide de ambitie om naast het moederschap een onderneming voor onszelf te starten. Daar ontstond ons idee om samen deze droom te realiseren. En welke kant we op wilden? Ook daarin zaten wij op een lijn: we wilden een webshop met duurzame, unieke, eerlijk en handgemaakte producten verkopen. Zepen, bruisballen, kaarsen, attente cadeaus; bij ons kun je kiezen uit verschillende mooie producten, wij weten zeker dat er wat voor je tussen zit: Enjoy!

Voor vragen, stuur gerust een mail naar:

Info@zeepensoapies.nl

‘Stay Soapie!’

Vera & Maaike

20% korting op het gehele assortiment