Verzend- en retourbeleid

Retourneren

Heb je je bestelling ontvangen en ben je niet tevreden? Meld je retour aan binnen 14 dagen, daarna heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product of producten terug te sturen. De kosten voor de retourzending betaal je zelf. Een retouraanvraag kan je doen door contact op te nemen via de groene Whatsapp knop op de website.

De artikelen die geretourneerd worden, dienen te verkeren in originele staat. Verpakking, kaartjes, product horen in nieuwstaat, dus ongebruikt te zijn, anders kan het item niet geaccepteerd worden voor een retournering. Zodra wij je retourpakket hebben ontvangen, wordt deze behandeling genomen. De verwerkingstijd en terugbetaling is uiterlijk 14 werkdagen na ontvangst.

Let op: het is momenteel niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd waarna u het aankoopbedrag terug krijgt. Als je een ander artikel wenst, kun je hiervoor zelf een nieuwe bestelling op onze webshop te plaatsen.

Verzenden

Als je een bestelling hebt geplaatst vóór 12.00 u, dan wordt deze dezelfde dag nog verwerkt. De pakketjes worden op werkdagen verzonden via DHL en de levertijd is gemiddeld 1-2 werkdagen. De status van je bestelling kun je bekijken in je account.

Verzenden binnen Nederland kost €4,95 euro.
Verzenden binnen België kost €7,50 euro.

Houd er rekening mee dat er tijdens de feestdagen je bestellingen vertraging kan oplopen

Afhalen

Je kan je bestelling op werkdagen tussen 09.30 en 13.00 ook afhalen bij ons Zeep&Soapies magazijn te Jutrijp. Je kan tijdens je bestelling kiezen om je bestelling af te halen. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten.

Persoonlijk laten bezorgen

Iedere zaterdag gaan wij, Maaike en Vera, persoonlijk pakketjes langsbrengen bij onze klanten! Deze service is gratis en geldt alleen voor klanten die binnen een straal van 15 km wonen vanaf Jutrijp, Friesland.

Chat openen